Urban photoshoot – guestblog Anne

10 december 2013    

Photoshoot Anne

Donderdag 26 augustus, 6 uur ons bed uit voor een spannende dag. Ik wist niet zo goed wat ik er van moest verwachten. Voor Laura was dit niet de eerste photoshoot met Sjoerd, voor mij immers wel.

7 uur aangekomen in de studio werd ons haar gedaan door Evelyn van New Look in Meppel om vervolgens te vertrekken naar de prachtige locatie voor een urban boudoir shoot. Tas vol kleding, broodjes en koffie, een goed humeur, daar gingen we dan!Photoshoot Anne

Om de locatie binnen te komen moesten wij met al onze spullen (eten en drinken, Sjoerd zijn apparatuur en onze kleding) door een verborgen gat in het hek. Daarna snel over het open terrein naar binnen. Nadat we de locatie verkend hadden en alle setjes kleding hadden besproken was het tijd voor de eerste foto’s van Laura. Met een reflector kon ik de felle buitenzon naar binnen laten weerkaatsen waar dat nodig was. Als er te weinig licht was of gewoon voor het sfeertje. Alle mooie plekken op de locatie werden benut en wat stond ze er geweldig op!Photoshoot Anne

Een aantal uren later was ik aan de beurt. In het begin vond ik het super spannend. Omdat het de eerst shoot voor mij was waren de eerste foto’s samen met Laura. Dat was voor mij ook een fijn gevoel. Sjoerd stelde mij goed op m’n gemak en na een tijdje stond ik alleen voor de camera. Na een aantal foto’s liet hij het resultaat zien en ik was gelijk al een stuk ontspannender, en begon het nog leuk te vinden ook! Hij zorgde ervoor dat ik op een natuurlijke manier gefotografeerd werd.Photoshoot Anne

Het was een ontzettend lange maar vooral gezellige dag en ben zo blij met mijn eerste echte shoot!

Behind the shoot - Laura en Sjoerd

Sjoerd en Laura – behind the scenes

Al heel snel zagen Laura en ik het resultaat online, ik kon alleen maar terug denken aan een geweldige dag! Een mooie herinnering.

Dankjewel Sjoerd en Laura.

Anne.

Photoshoot Anne Photoshoot Anne  Photoshoot Anne Photoshoot Anne Photoshoot Anne

  /  

0 COMMENTS

LEAVE A COMMENT
You filled this out wrong.
You filled this out wrong.
You filled this out wrong.
You filled this out wrong.