Trouwen Italië

27 juli 2014    

Inge Peters-Rit

Even voorstellen: mijn naam is Inge Peters Rit en ik ben het gezicht achter Trouwen Italië. Al jaren organiseer ik met ontzettend veel plezier bruiloften in Nederland & Italië.

 

De samenwerking tussen Trouwen Italië en Banganimation gaat al een aantal jaren terug, al gelijk na de eerste bruiloft merkten we dat we een sprankelend team vormen.
Omdat de samenwerking zo prettig verloopt delen we ook met regelmaat een huis in Italië in plaats van een hotel. Sjoerd en Erika zoeken dan een leuke huis uit op een bijzondere plek en mijn assistente en ik slapen dan ook in het huis wat altijd super gezellig is.

Zo ook voor de bruiloft van Heidi en Leo aan de Bloemenrivièra. Dit keer ging mijn assistente Mette mee en samen gingen we in onze gehuurde Fiat 500 op pad naar het huis waar Sjoerd en Erika al waren. Na een ontzettende kronkelweg omhoog kwamen we ineens een enthousiast zwaaiende Sjoerd tegen, we waren er! En wat een prachtig huis… een uitzicht zoals je in je dromen ziet en een prachtige Italiaanse inrichting met meubelstukken die je stuk voor stuk in je koffer wilt stoppen. Na een heerlijke ontvangst met een koffie zoals je ze alleen in Italië kunt drinken begonnen we met installeren en gingen we op pad, werk aan de winkel! In onze auto’s vertrokken we richting Santa Margeritha waar het bruidspaar in het imposante en bijzonder mooie Imperial Palace Hotel verbleef.

 

Een belangrijk aspect van zowel Banganimation en Trouwen Italië is de persoonlijke manier van werken. Dit betekent dat we altijd samen op pad gaan om het bruidspaar alvast te verwelkomen en de aanwezige gasten alvast te ontmoeten wat altijd erg leuk ontvangen wordt. Terwijl ik de leveranciers voor de laatste keer voor de bruiloft nog een keer spreek gaan Sjoerd en Erika op pad om de mooiste plekjes voor de fotoshoot te spotten.

Na de laatste bijeenkomsten met de leveranciers zijn we gezellig met het bruidspaar, het team van Banganimation en het team van Trouwen Italië richting Portofino gereden, een heerlijk middagje slenteren door Portofino terwijl Sjoerd en Erika op zoek waren naar de mooiste plekjes. Sjoerd staat bekent om zijn vermogen om alles voor elkaar te krijgen bij de locaties, zo ook deze keer. We zagen een prachtig terras wat een mooie plek was voor een foto maar helaas was dit terras eigendom van een luxe privé club die gesloten was. Met onze meest charmante smile op ons gezicht gingen we op zoek naar de eigenaar, en ja hoor! Geregeld!

 

Het werd een gezellige middag die we in Portofino afsloten met een frisse prosecco met een toost op grote dag! Nadat we het bruidspaar weer hadden afgezet in hun hotel reden we terug richting ons huis. Bij terugkomst in het huisje vonden wij licht zo mooi dat we nog een fotoshoot hebben gehouden met foto’s voor op mijn website. Ondanks mijn grote cameravrees kreeg Sjoerd het toch voor elkaar om een aantal geweldige foto’s te maken.

 

In het bos, in de olijfboom (jawel ín de boom) en op de mooie oprit, het was er allemaal even prachtig. Wederom een schot in de roos, dit prachtige huis. In de avond hebben we heerlijk genoten van een diner op ons terras en van de ondergaande zon die in de zee zakte.

Op tijd naar bed en helemaal klaar voor de grote dag!

Inge, Trouwen Italië

 

  /  

0 COMMENTS

LEAVE A COMMENT
You filled this out wrong.
You filled this out wrong.
You filled this out wrong.
You filled this out wrong.