Photoshoot Melissa bij KiK

5 juni 2015    

Afgelopen zondag, 31 mei kreeg ik ’s ochtends een Whatsappje van mijn oudste zus waarin stond dat ze een oproep op Facebook had gezien van Sjoerd Banga en  een shoot ging laten doen.Melissa-3_resize

Mijn zus is zwanger en wou graag nog een paar mooie foto’s van haar mooie buik. Ze vroeg of ik mee wou, want ik vind zulke dingen altijd interessant om mee te maken en om te kijken hoe het er achter de schermen aan toe gaat. Maar daarna kreeg ik de keus om zelf ook een shoot te doen, hier kon ik absoluut geen nee tegen zeggen natuurlijk!Melissa-26_resize

Een paar uur later stonden we in een mooie, oude melkfabriek. Het zag er allemaal heel oud en verlaten uit, perfecte plek dus voor zo’n fotoshoot! De locatie zelf was al gaaf, maar de shoot zelf was nog leuker! Ik heb echt genoten en vond het geweldig om te doen. Het was echt een fantastische ervaring en ook nog voor het goede doel! Ik ben heel erg enthousiast over alles en zal het zo weer over doen.

Melissa

Melissa-11_resize Melissa-12_resize Melissa-14_resize Melissa-15_resize Melissa-19_resize Melissa-20_resize Melissa-22_resize  Melissa-29_resize Melissa-30_resize Melissa-31_resize

  /  

0 COMMENTS

LEAVE A COMMENT
You filled this out wrong.
You filled this out wrong.
You filled this out wrong.
You filled this out wrong.