Fotoshoots Parijs

13 februari 2017    

Banganimation in ParijsZijn jullie op zoek naar bijzondere foto’s in het romantische Parijs? Dan is dit jullie kans.

Wij reizen in maart naar Parijs en nodigen iedereen daar graag uit voor een mooie fotoshoot op diverse locaties in de stad. Wij staan open voor alle ideeën en werken die graag met jullie uit. Denk aan:

  • – Love shoot
  • – Bridal shoot
  • – Trash the dress
  • – Boudoir shoot in een karakteristieke ruimte
  • – Paris by night shoot

Het aanbod is het volgende: Wij zitten van 20 t/m 27 maart 2017 in Parijs en doen shoots op 25 en 26 maart. Als jullie ons daar willen ontmoeten vragen wij nu welke dag voor de fotoshoot jullie voorkeur heeft. Er is ook een beperkt aantal avondshoots beschikbaar.

De prijs voor de fotoshoot is €250. Hiervoor krijgen jullie ca. 2 uur fotografie door ons. Iedereen krijgt individuele aandacht, dus jullie hoeven niet op anderen te wachten of met meerdere mensen op pad te gaan, zoals bij veel andere fotografen het geval is. Daarnaast kennen wij de mooiste plekken van Parijs voor fotografie. Zijn jullie geïnteresseerd in boudoir, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en tarieven.

De kosten van vervoer, eten en drinken zijn voor eigen rekening. Jullie kunnen dan zelf bepalen om in één dag op en neer te gaan met de Thalys of nog beter er een paar dagen in deze fantastische stad aan vast plakken.

Kennen jullie mensen die ook gefotografeerd willen worden in Parijs? Zij kunnen ook meedoen aan deze aanbieding.

Willen jullie een shoot boeken of eerst meer informatie ontvangen, vul dan onderstaand formulier in:

 

  /  

0 COMMENTS

LEAVE A COMMENT
You filled this out wrong.
You filled this out wrong.
You filled this out wrong.
You filled this out wrong.