Waarom een professional

31 januari 2013    

Trouwreportages zijn een onmisbaar onderdeel van het huwelijk. Het eerste dilemma waar een bruidspaar voor staat is of ze de fotografie of trouwfilm door een professional laten maken.

Dit is een inspanning die je vaak beter niet aan een kennis of familielid kunt overlaten, hoe ervaren ze ook zijn met de camera. Het risico bestaat dat deze de trouwdag zal ervaren als een belasting en niet van deze dag zal kunnen genieten. Vooral omdat geen belangrijk moment gemist mag worden en iedere opname een optimale kwaliteit moet hebben. Lege accu’s, defecte camera’s of onvoldoende kaartjes zijn al helemaal ‘not done’.

Wat komt er kijken bij de productie van een trouwfilm

Het maken van een goede trouwfilm is een zeer arbeidsintensieve klus. Op de trouwdag zelf zal een professional (of iemand die deze taak serieus oppakt) voortdurend in de weer zijn met de camera’s en het filmen. Vooral omdat geen moment gemist mag worden en iedere opname een optimale beeld- en geluidskwaliteit moet hebben. Vervolgens vergt het monteren van de beelden 30 tot 80 uur hard en nauwkeurig werken. Iets wat door velen wordt onderschat.

Hoe maken wij een fotoreportage

Wij werken op jullie trouwdag met camera’s met verschillende lenzen en hebben ook altijd een back-up camera achter de hand. We houden rekening met licht en sfeer van de dag. Vervolgens worden de foto’s bewerkt waarbij wij moderne, professionele software gebruiken. We corrigeren de individuele foto’s indien nodig op witbalans, belichting enz. waarbij we een samenhangende sfeer creëren. Géén platte effecten, die je met één druk op de knop maakt.

Professional

Een professionele trouwvideograaf of trouwfotograaf kan gemiste of onacceptabele beelden voorkomen. Alle onvergetelijke momenten worden vervolgens in een professionele studio gemonteerd of bewerkt tot een kostbare herinnering. Er is namelijk maar één kans om het goed te doen.

  /