Waarom Banganimation

29 januari 2013    

Een persoonlijke gebeurtenis vraagt om een persoonlijke aanpak.
Maatwerk

Al ruim voor jullie trouwdag denken wij met jullie mee hoe deze dag vastgelegd gaat worden. Tijdens een uitgebreid gesprek proberen wij jullie exacte wensen voor de trouwreportage te achterhalen, smaken verschillen immers. Daarnaast kunnen wij jullie uit ervaring vertellen wat er op deze dag allemaal op jullie af komt en hoe wij te werk gaan.banganimation_trouwfilms

Professioneel

Techniek is altijd ondergeschikt aan het verhaal dat je wilt. Desalniettemin is goede apparatuur onmisbaar om dit voor elkaar te krijgen. Wij maken gebruik van moderne, flexibele camera’s en draadloze microfoons en hebben alles achter de hand om ook de meest lastige situaties meester te zijn. Zo maken wij als een van de éérsten in de Benelux gebruik van de steadicam, glidetrack en zelfs een filmkraan bij trouwfilms.

Vooruitstrevend

Ook de wereld van trouwfilm en fotografie is voortdurend in beweging en Banganimation houdt deze ontwikkelingen constant in de gaten. Zo kunnen wij onze klanten op de hoogte houden van de beste mogelijkheden en allernieuwste ideeën om van jullie trouwdag een bijzondere en exclusieve herinnering te maken.

  /