Inge Peters Rit

12 januari 2013    

Inge Peters-Rit

Inge Peters Rit (Weddingplanner)

Inge Peters Rit is oprichter van TrouwenItalië een internationale wedding- en eventplanner, gespecialiseerd in bruiloften in Italië. Het organiseren van een droom van een huwelijksdag waar het bruidspaar en de gasten nog jarenlang aan terug zullen denken is haar passie.

Met ontzettend veel plezier en een grote liefde voor de liefde werk ik al jaren als weddingplanner in Nederland & Italië. Wat mijn werk extra bijzonder maakt is dat de opdrachten heel erg divers zijn: van de organisatie van een grote voetbalbruiloft in Nederland tot een intieme geheime bruiloft in Venetië met alleen het bruidspaar en hun kindje.

Na een studiereisje naar Italië verloor ik mijn hart aan het land. De prachtige natuur, de lieve mensen, het heerlijke eten en drinken…. Wie wil daar nou niet trouwen?

Maand in, maand uit ben ik naar Italië gegaan om de mooiste plekken op te sporen voor bijzondere bruiloften en dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Met een ruim netwerk aan lokale leveranciers organiseer ik met ontzettend veel enthousiasme en liefde de meest mooie en bijzondere bruiloften in verschillende regio’s van Italië.

Inge Peters-Rit

  /  

1 COMMENT

LEAVE A COMMENT
You filled this out wrong.
You filled this out wrong.
You filled this out wrong.
You filled this out wrong.