De trouwfilm

25 januari 2013     /

Hoe wordt de trouwfilm opgeleverd? Wat krijg je van ons als de film klaar is?

De productie van jullie trouwfilm is maatwerk. Wij leveren op ieder gewenst formaat voor diverse mediaplayers. Vanouds leverden we vooral op DVD, maar tegenwoordig produceren we de trouwfilm en beelden in HD kwaliteit voornamelijk op een USB-stick. Zodoende kunnen de beelden op verschillende media worden vertoond, zoals hd-scherm, pc, tablet en smartphone.Beursportfolio2012-38_resize

De officiële trouwfilm en de “uncut” opnames

Van jullie huwelijk wordt een vlotte videoclip gemonteerd waar iedereen van mee kan genieten, zonder zich te vervelen. Deze duurt meestal tussen de 10 en 15 minuten. Daarnaast wordt van alle opnames een zogenaamde “uncut” versie gemaakt, waarvan de tijdsduur kan variëren van 2 tot wel 6 uur!

In deze werkwijze zijn we uniek, omdat je vaak alleen een trouwfilm ontvangt zonder dat je alle ruwe beelden krijgt. Juist de ruwe beelden worden waardevol voor later. Nog meer dan de montage zorgen de ruwe beelden ervoor dat je jouw trouwdag echt weer beleeft.

Naast bovengenoemde films kunnen talloze extra’s worden toegevoegd. Enkele mogelijkheden:

  • Fotomontage met muziek (slideshow)
  • Love story (of korte documentaire)
  • Persoonlijke boodschappen van de gasten (biechtstoel)
  • Trash the dress
  • Ring shots montage

Dolby Surround 5.1

Dankzij het gebruik van meerdere microfoons is het ook mogelijk om de trouwfilm te voorzien van 5.1 surround sound of alternatieve audio tracks. Lees hier meer over geluid.

 

  /